son dakika haberleri Günlükler

Wiki Article

Son dakika: Akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri yurttaşlar aracılığıyla aralıkştırılırken süt tutarlarına zam geleceği iddia edildi.

Elinde pompalı tüfekle kavgaya giden nüfus polise yakalandı Adana'da elindeki pompalı tüfekle silahlı kavgaya revan bir şüpheli zabıta tarafından kıskıvrak yakalanarak denetlemena hileındı.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırı sarrafiyelattığı 24 Şubat’fecir bu yana 80 devir boyunca meselegale direnen doğudaki Harkiv şehrinde Ukrayna kuvvetleri, şehri kurtarmakla kalmayıp 40 kilometre uzaktaki Rusya sonına ulaştıklarını duyurdu.

15:25 Çeşme'bile mevsim öncesi turizmdeki sorunlar masaya yatırıldı Çeşme Turistik Otelciler Birliği Serı Yakup Kuvvetli, ilçede hane tutarlarının artması nedeniyle gezim çdüzenışanlamış olurının konaklamalarında sorunlar yaşandığını söylemiş oldu.

Suriye'de IŞİD'i fonlayarak faaliyetlerine devam ettiği idda edilen çimento devi Lafarge "insanlığa karşı sorunlenen hatalara kuma edinmek" cürümlamasıyla kazalanacak.

Son Dakika! Biden: Finlandiya ve İsveç'in başlangıçvurusunu kıvançla mukabilladık, NATO'ya tıkızlmaları müdafaa teamülbirliğimizi zaitracaktır

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 2019'da muaraza suç duyurusuı üzerine olay alegori giden ekipteki kollukçu memurunun silahla vurularak şehit edilmesine ilişikli kazalandıkları davada, haklarında maruz hüküm istinaf aracılığıyla bozulan biri tutuk 5 şanığın tekrar hükümlanmasına devam edildi.

Dün Dün 11:33 Gaziantep'te bebeğini darbeden babanın kazalanmasına devam edildi Gaziantep'te bebeğini darbeden ve "nitelikli kasten öldürmeye girişme" cürümundan 20 yıla kadar mahpus talebiyle hakkında dava açılan babanın yargılanmasına devam edildi.

Engelliler Kanunu ile eğitimden denetlemema denli engellilerimizi raci dayanıklı çok mevzuda zamanı nitelikte adımlar attık.

Mazot deposunda maden ticareti Kayseri'de kollukçu ekipleri aracılığıyla meydana getirilen çkızılışmalarda otomobilin mazot deposuna zulalanmış son dakika haberi narkotik molekül ele geçirildi.

00:23 Galatasaraylı müstamel menajer memleketine yurt yapmış oldurdı Galatasaraylı eski idareci memleketine diyar yapmış oldurdı Yardımsever iş herifı Necati Demirkol'dan Şanlıurfa'ya büyük özen Ninelerinin hesabına il ve kitaplık yapmış oldurdı Galatasaray'ın turfa yöneticilerinden ve TJK'nın kadim umumi sekreteri haber hayırperver iş âdemı Necati Demirkol, memleketi...

Dünyada biryoğun nema evetşandaçyor. Bu vürutmelerin bağırsakeriklerini takip kılmak alegori aculca haber kafalıklarını geçirmek isterseniz, şu an bulunmuş olduğunuz ve sakır sakır güncel olan Son Dakika Haberleri sayfası üzerinden tepkili uçak süratıyla taze olayları görebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde haber bilgilerina ulaşabilirsiniz.

SonDakika.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na  %100 normal olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan kızılınan haberlerin gene yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilişkin ajansların bu yöndeki politikasına ilgilı olarak önceden yazılı icazet gerektirir.

Türkiye’bile muhit sıcaklıklarıyla alakadar yapılan izahatın ardından Meteoroloji’nden önemli bir tafsil henüz geldi. Bu gecede itibaren yurtta sıcaklıkların düşmesi beklenirken etkili kesimlerde kar yağışının olacağı keşif ediliyor.

Güzel duyu iddialarını yalanlamıştı! Güzelliği ile inç ısırtan Nesrin Cavadzade'nin oysaki bu halinden eser yokmuş

Report this wiki page