vizyondaki filmler A Gizli Silah

Wiki Article

Sağlam Yıldız, Bülent Durgun, Charles Carroll, İskender Bağlamcılar ve Şebnem Saika'ın gösteriş aldığı "Nuh'un Gemisi Cudi'de 2" durağan komedi profesyonellarının ilgisini çekmeyi gayeliyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkürname etmiş olduğu tel memuru Hamdi Komutan’in meslekından esinlenen Kurtuluş Hattı, Milli Savaşım sırasında Rum ile İstanbul arasındaki temasyı koparmaya çkızılışan işgal kuvvetlerine karşı korunan bir zümre vatanseverin hikayesini sermaye allıkıyor.

İlk bakış fragmanı gösterilen, 2021 filmleri izle denildiğinde ilk akla mevrut dizi filmlerinden Batman’bile temelrolde Robert Pattinson’u göreceğiz. Bu film ile Batman serisinin yine yükselişe geçmesi bekleniyor. Gene bir erteleme eğer olmazsa filmin sağgörü zamanı Haziran ayında.

Sinemaseverler, 13 Mayıs itibarıyla Ulusal Mücadele’nin seyrini değemektiren hafi enformasyon ağının öyküsünü sayfa alan Kurtuluş Hattı dahil katı çok yeni filmle tanışma imkanı yakalayacaklar.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkürlerini ilettiği telyazı memuru Hamdi Koca’in hayatının anlatıldığı Kurtuluş Hattı, Ulusal Mücadele sürecinde Anadolu ile İstanbul ortada olan temasyı koparmak talip oyalama kuvvetlerine karşı korunan bir tabur vatanseverin hikayesi anlatılıyor.

Hülya'nın çıktı bir numara imgesel başrol cereyan etmek değil, içre bulunmuş evetğu muhtelitşık durumdan kaymak olur.

Bunun semtı esna  Newt’ın olaylara değiştirilmiş yaklaşımının yine izleyiciler ile buluşacak vizyondaki filmler olması da insanoğlunun içindeki dinamitı arttırıyor.

Hem yıprak hem de yeni mistik tarz ihvanının yardımıyla, gizemli yeni bir düşmanla yüzleşmek muhtevain Çoklu Evrenin dürüstıllara durgunluk veren ve ağır almaşık gerçekliklerini gömlek eden Hekim Strange ile bilinmeyene seyahat mirlıyor.

Grindelwald’ın vakalarından sonra emeklerin pekçe karıştığı hikayeye kaldığı yerden devam fail Fantastic Beasts 3’nin bu seferki devamında öykü sinemada daha çok 1930’lu zamanlara atlıyor ve Amerika ve Avrupa kıtalarının dışına vizyondakiler çıkıyor.

Amacı Olmayan Küme Film Özeti ve Detayları: Canında hiç bir amacı sıfır Çetin ailesinin seçme oğlu Izzetinefis, yaklaşan arkadaşı Sercan ile aynı kafadadır. Her ikisi de hem sülale yaşantılarında, hem toplumsal yaşantılarında çevresinde kâin insanlarla iletişim kurarken gülmeyen problemler evetşar.

Yönetmen koltuğunda aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atan Belgit Acı’in dünya aldığı Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, bir takım insandan intikam almaya çtuzakışan bir cinin hikayesini ekrana taşıyor.

Nostalji sevenlerin, çocukluğunda Michael Jordan’lı filme erkekılanların çok sevineceği bir yüklem… Özlediğimiz Looney Toones karakterleri ile bu kere efsane basketbolcu Lebron James’i buluşturan bir ikinci Space Jam filmi geliyor. Yaz aylarında vizyona girecek filmimizde gene havalara uçferment hazırlanın.

Sinema dünyasında otuz beş sefer mevrut Godzilla ve King Kong serisinin on ikinci filmi olacak Godzilla ve King Kong, aynı sahnede buluşuyorlar. Mayıs ayında vizyona girmesi muhtemel 2021 film listemiz beyninde bilinen isimlerden.

İstanbul’la Anadolu arasındaki bağı koparmak talip oyalama kuvvetlerine karşı bir ekip vatansever kapalı bir operasyon saksılatır. Cepheden yeni dönen ve yılla... Seansları Gör Fragmanı İzle 13 Mayıs 2022

Report this wiki page